Asennusvalvonta

Teollisuuden asennus ja valvontapalvelut laite-, teräsrakenne- ja putkistoasennuksiin

InstMan tekee asennusvalvontapalveluita teollisuuden laite-, teräsrakenne- ja putkistoasennuksiin. Dokumentointi, tarkastukset ja työn valvonta ovat projekteissa tärkeitä niin tilaajan kuin toimittajankin kannalta. Asiantunteva valvonta varmistaa laadun sen kriittisimmällä hetkellä.

Asiantuntijoidemme paikallaolo kriittisessä asennusvaiheessa varmistaa kaiken tapahtuvan vaatimusten mukaisesti ja se voi säästää sekä aikaa että rahaa. Asennuksen valvonta varmistaa turvallisen ja häiriöttömän käynnistyksen ja hienosäädön sekä takaa luotettavan toiminnan ja parhaan mahdollisen käytettävyyden.

Asennusvalvojamme varmistavat asennuksen laadun, aikataulun, dokumentoinnin ja tekniset yksityiskohdat asiantuntemuksella. Henkilöstöllämme on vankka kokemus sekä projektien että kunnossapitotöiden valvonnasta.

Asiantuntemuksemme kattaa eri teollisuuden alat monipuolisesti aina kaivos- ja prosessiteollisuudesta ympäristöteknologiaan.

Saat meiltä joustavaa ja laadukasta palvelua projektien toteuttamiseksi kaikilla osaamisalueilla.

Oli tarpeesi sitten uusien laitosten rakennuksen aikainen projektiluontoinen valvonta, olemassa olevaan laitokseen tehtävä investointi tai kunnossapitotöiden valvonta esimerkiksi huoltoseisokin aikana, tarjoamme ammattitaitoista valvontapalvelua tarpeidenne mukaan.

Ota yhteyttä niin jutellaan lisää.

Mikko Lähteelä
Toimitusjohtaja, tekninen johtaja
Puh. +358 40 1657 222
mikko.lahteela(a)instman.fi

Tommi Pakarinen
Project Manager
Puh. +358 40 901 0029
tommi.pakarinen(a)instman.fi