Koordinointi

Projektikoordinoinnin palvelut teollisuuteen

InstMan Oy tarjoaa asiakkaan tarpeiden ja resurssien mukaan räätälöitäviä projektikoordinoinnin palveluja teollisuudelle. Kokeneen henkilöstön voimin pystymme toteuttamaan niin pienehköt muutosprojektit kuin isommatkin hankkeet.

Projektia hoitaessamme huolehdimme kokonaisprosessin mutkattomasta sujumisesta sekä vastaamme myös asennusten valvonnasta. Tarvittaessa hankimme palvelut muilta yrityksiltä ja hoidamme myös näiden töiden ohjauksen.

Koordinointipalveluihimme kuuluvat esimerkiksi:

  • Laadunvarmistus
  • Asennusvalvonta
  • Materiaalihallinta
  • Työmaajohto

Toimintatapamme on tehdä asiat asiakkaillemme mahdollisimman helpoiksi. Projektikoordinointiin kuuluu usein omien resurssiemme lisäksi myös asiakkaan sekä kolmannen osapuolen toimintojen ohjaus, jotta rajatut aikataulu-, laajuus- ja laatutavoitteet saavutetaan.

Asiantuntemuksemme kattaa eri teollisuuden alat monipuolisesti aina kaivos- ja prosessiteollisuudesta ympäristöteknologiaan.

Saat meiltä joustavaa ja laadukasta palvelua projektien toteuttamiseksi kaikilla osaamisalueilla.

Halutessasi voit jättää projektin kokonaisvaltaisen hoidon meidän huoleksemme. Projektivalvonta ja koko projektin hoito suunnitellaan tällöin yhdessä kanssasi – yrityksesi tarpeiden mukaan!

Ota yhteyttä asiantuntijaan niin jutellaan lisää.

Mikko Lähteelä
Toimitusjohtaja, tekninen johtaja
Puh. +358 40 1657 222
mikko.lahteela(a)instman.fi

Tommi Pakarinen
Project Manager
Puh. +358 40 901 0029
tommi.pakarinen(a)instman.fi