Putki- ja laiteasennukset

Putki- ja laiteasennukset teollisuudelle

InstMan Oy:llä on vankka kokemus monipuolisten hitsauspalvelujen tuottamisesta sekä hitsausurakoinnista eri alojen teollisuusyrityksille. Pitkä kokemuksemme mm. teollisuusputkistojen ja laiteasennusten toteutuksista antaa valmiudet onnistuneeseen ja tavoiteaikaan valmistuneeseen projektiin.

Ammattitaitoiset hitsaajamme ja asentajamme takaavat onnistuneet asennukset isommissakin projekteissa.

Asiantuntemuksemme kattaa eri teollisuuden alat monipuolisesti aina kaivos- ja prosessiteollisuudesta ympäristöteknologiaan. Tarvittaessa palvelumme sisältää kaiken asiakkaan projektin suunnittelusta sen lopulliseen käyttöönottoon. Osaavat valvojamme varmistavat projektin sujumisen häiriöittä oli sitten kyseessä laite-, teräsrakenne- tai putkistoasennus.

Saat meiltä joustavaa ja laadukasta hitsauspalvelua projektien toteuttamiseksi kaikilla osaamisalueilla.

Hitsauksen laadun valvonnasta ja tarkastuksista vastaavat QAC Manager Mika Hemminki sekä IWS-pätevyyden omaavat hitsausneuvojamme.

Toteutamme esimerkiksi:

  • Teollisuuden putkistoasennukset
  • Teollisuuden kone- ja laiteasennukset
  • Säiliöiden hitsaustyöt

Ammattitaitoinen hitsauspalvelu ja urakointi

Käyttämämme hitsauslaitteistot ovat nykyaikaisia ja huollettuja. Kattavalla kalustollamme pystymme hoitamaan useimmat hitsausmenetelmät ja –materiaalit. Oleellinen osa laatuajatteluamme on turvallisuus sekä viranomaisten asettamien vaatimusten täyttäminen kaikissa olosuhteissa.

Hitsaajamme ovat pätevöityneet SFS-EN ISO 9606-1 ja (287-1) standardin mukaan. Sertifioidun osaamisen ja huolellisen testauksen avulla varmistamme erinomaisen lopputuloksen.

Putki- ja laiteasennus Instman

InstMan Oy hoitaa mm. putki-, kone ja laiteasennukset.

Teollisuuden kunnossapitopalvelut

Hitsaus- ja asennuspalvelun lisäksi huolehdimme kattavasti teollisuuden kunnossapitotehtävistä. Kunnossapitosopimus kanssamme tehostaa asiakkaan tuotantoa ja vapauttaa pääomaa muihin tarkoituksiin. Huoltotoimet teemme asiakkaan kanssa sovitun huolto-ohjelman mukaisesti.

Hitsausosaamisestamme asiakkaat hyötyvät myös kunnossapidon ja huollon yhteydessä. Kokeneet hitsaajamme varmistavat, että mahdollinen huoltokatkos jää mahdollisimman lyhyeksi.

Huomioimme asiakkaan kaikki tarpeet kilpailukykyisesti, turvallisesti, kannattavasti ja ympäristöystävällisesti.

Saat meiltä joustavaa ja laadukasta hitsauspalvelua sekä teollisuuden kunnossapidon ja huollon palvelua!

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää.

Mikko Lähteelä
Toimitusjohtaja, tekninen johtaja
Puh. +358 40 1657 222
mikko.lahteela(a)instman.fi

Tommi Pakarinen
Project Manager
Puh. +358 40 901 0029
tommi.pakarinen(a)instman.fi